ECONOMY
Az online lakáskassza

Demo verzió

Pár mondatban...

...mi az az ECONOMY?

Az ECONOMY egy webes program, melyben nyilvántarthatod kiadásaid és bevételeid egyaránt, annak érdekében, hogy minél többet spórolj. Személyes tapasztalataink szerint a pénz "elszivárog", idő eltelte után már nem is emlékszünk rá, hogy mire ment el... Ismerős? Ezzel a szoftverrel lehetőség nyílik arra, hogy nyomonkövessük az összes pénzmozgásunk, és csoportosítva megleljük azokat a tételeket, amelyekre oda kell figyelni. Az eltárolt adatok alapján nagyon sok hasznos információ birtokosai lehetünk. Az alábbi kérdésekre azonnali választ kapunk:

Mennyi volt a havi bevételünk? Kiadásunk?

Mennyit és mikor tankoltunk? Mennyi volt az átlagfogyasztás?

Mire ment el a legtöbb pénz? Mikor? Hol?

Átlagosan melyik bolt az olcsóbb?

Hogy állnak a megtakarításaink?

stb...

Online használható, akár mobilon is!

Funkciók

Mire jó?

Pénzforgalom nyomonkövetése

Szűrhető és sorbarendezhető táblázatban láthatod pénzforgalmad, hogy pontosan mikor mire ment el a pénz, vagy éppen mikor mennyit kerestél. Adatbázisból múltbéli kiadásokat és bevételeket nézhetsz vissza, akár csoportokra bontva.

Megtakarítások kezelése

Bármilyen megtakarítás is rögzíthető a rendszerben, melyet akár automatikusan bekönyvel a program kiadásként, ill. bevételként az esetleges támogatásokkal együtt.

Tankolások nyilvántartása

Akár több gépjármű tankolásának összegét is bekönyvelheted, és figyelemmel kísérheted a jármű átlag fogyasztását, vagy éppen az üzemanyagok árainak a változását.

Pénzügyi statisztikák

Grafikonok és összesített táblázatok mutatják kiadásaidnak és bevételeidnek az eloszlását, így azok átláthatóbbak lesznek ;)

Automatikus tételek

Fix összegű kiadásokat vagy bevételeket beállítás után a rendszer automatikusan bekönyveli helyetted, ezzel is gyorsítva az adminisztrációt és javítva a pontosságot.

Bevásárló lista

Plusz szolgáltatásként egy olyan lista is készíthető, amelyen meglévő vagy újonnan létrehozandó cikkek szerepelnek és felhasználhatod azt egy-egy vásárlás során.

Működés közben

Hogyan?

Rögzítsd egy egyszerű felületen kiadásaid és bevételeid bárhol, bármikor, például vásárlás után otthon, kényelmesen a blokk segítségével. Minél részletesebb vagy, annál többet tudsz spórolni.

Tankolsz? Rögzítsd be azt is! Meghatározhatod az aktuális km óra állást, a program pedig kiszámolja az átlagfogyasztást + megnézheted, hogy hol tankoltál és milyen üzemanyagot.

Írhatsz egy bevásárló listát is, melyet egész nap bármelyikőtök szerkeszthet, majd elviheted magaddal a boltba is.

Grafikonok és táblázatok mutatják meg neked, hogy milyen a pénzügyi helyzeted jelenleg a múlthoz képest. Egy felületen látszódnak a csoportosított kiadások, bevételek és megtakarítások egyaránt.

Egy felületen az összes pénzügyi adatod

Kapcsolat

Kérdés vagy véleményed van?

Keress bátran!

+36 20 661 2061

info@tadasys.com

Facebook oldalunk