VIP
Városi Információs Portál

Referencia

VIP

Városi Információs Portál

A VIP egy online portál rendszer, melynek legfontosabb célja, hogy információt közöljön a városlakókkal és turistákkal egyaránt. Nagyon sok lehetőséget rejt magában, melyeket később részletezünk is. A rendszernek két alapvető része van: az egyik egy adminisztrációs felület, melyen keresztül be lehet állítani az adatokat és menedzselni az információkat, a másik része pedig maga a megjelenítési rész, egy weboldal, ahol szépen, szűrhető módon kerül kijelzésre a tartalom. Mind a két rész internet böngészőben használható, akár mobilon is. A látogatói oldalakat meglévő városi honlapba is integrálhatók.

Egyedileg fejlesztünk Önnek!

Funkciók

Események, szakkörök

A rendszerben létrehozhatók események, eseménysorozatok, kiállítások vagy akár kisebb foglalkoztatású szakkörök is, melyeket megfelelően adminisztrálva programozói beavatkozás nélkül láthatóvá lehet tenni. Az eseményeket kategorizálni lehet, így a látogató könnyebben eligazodik a programok között. Lehetőség van ezen kategóriák szabályozására is, ill. bármely rendezvényt beilleszteni egy esemény sorozatba (pl.: nyári fesztivál). A szakkörök és programok adatai szabadon szerkeszthetők legyen az megnevezés, borítókép, tartalom, YouTube, Facebook integráció. Jegyértékesítő rendszerekkel az adatbázis összeköthető, egyedileg megvalósítható ún. interfészek kialakítása megoldható.

Galéria és archívum

Egy létrehozott eseményhez korlátlan számú képet lehet feltölteni és megjeleníttetni a weboldalon. A fényképek címkével elláthatók, így a keresők is egyből megtalálják. A képek mellett YouTube videókat is be lehet linkelni. Az összes feltöltött képet és videót akár visszamenőleg is meg lehet tekinteni egyfajta archívumként kezelve azokat. Konkrét adat archiválás is lehetséges a rendszerben különböző média és elektronikus anyagok szerkesztésével.

Terembeosztás és közösségek

Terembeosztás a rendszerben létrehozott helyszínek és események alapján egy vizuális digitális táblában jelennek meg a rendezvények legyen az bármi. A rendszer szól, ha ütközés merülne fel. Szakköröknél nagyon hasznos funkció az átláthatóság miatt. A kisebb művelődési formák vezetőit és közösségek adatait külön-külön menedzselhetjük. Felhasználónként még az is beállítható, hogy kinek mely helyszínek, termek látszódjanak. Egész éves megjelenítés, ill. havi nézetben is.

Törzsadat kezelés

A programban WEB felületen jogosultságok vizsgálatával szerkeszthetők a törzsadatok. Beállítható, hogy milyen helyszínek, fő- és alkategóriák, közösségek, szervező szervezetek, fizetési módok, jegytípusok, jegyelővételi helyszínek, elő- és utómunkálatok, beosztások, alkalmazottak (akik részét képezik pl.: egy esemény lebonyolításában) stb. léteznek. Ezen adatokat az egyes funkcióknál lehet felhasználni, így alkotva egy zártabb egységet és felgyorsítva az adminisztrációt. Az egyes törzsadatok további adatokkal is beállíthatók a teljesség igénye nélkül.

Statisztika

Az eltárolt információk alapján statisztikai adatokat lehet kinyerni a program segítségével KSH vagy az önkormányzat részére. Ilyen lehet például, hogy egyes eseményeken mennyien vettek részt. Egy gombnyomásra, akár exportálható módon kinyerhetők az információk.

Látogatói weboldalak

Az adminisztrációs funkciókon kívül a megjelenítésre a programrendszer tartalmaz dinamikus weboldalakat is, melyek mobilbarát módon eljutattják az információkat a városlakóknak, turistáknak. Az események, rendezvények szűrhető és kereshető formában jelennek meg mindenféle fontos adattal együtt. Lehetőség van naptárból vagy épp kategóriából kiválasztani egyet, és program azonnal betölti azokat. Google naptár automatikusan, google térkép pedig manuálisan használható.

Online használható, akár mobilon is!

Működés közben

A képernyőképek egy működő rendszerből származnak, melyet Jászberényben több éve használnak

Főoldal

Itt látható a főoldal, ahol látszódnak a főkategóriák és naptár is. Itt lehetőség van eseményt kiválasztani, vagy épp keresni.

Program

Egy programot kiválasztva az összes feltöltött információ olvasható vagy akár jegy is vásárolható.

Naptár

A naptár segítségével gyorsan kiválaszthatjuk, hogy mely nap érdekelne minket. Csak egy kattintás a megfelelő dátumon és a rendszerben létrehozott események már be is töltődnek.

Helyszínek

A város helyszínei, melyeket az adminisztrációs felületen lehet kezelni. A látogatónak és turistáknak egyértelmű segítséget nyújt pl.: egy cím, vagy nyitvatartás.

Szervezők

Szintén menedzselhetők a szervezők listája, ahol további információt kaphatunk.

Keresés

Szinte a legfontosabb! Nem csak eseményre kereshetünk, hanem archív tartalmakra, helyszínekre, szervezőkre, bármire...

Archívum

Múltbéli eseményeket automatikus eltérő módon kezel a rendszer. Az archív eseményhez a már korábban feltöltött média is visszanézhető ill. az ott készült képek is egyaránt.

Letöltések

A weboldalról hasznos lehet bizonyos dokumentumoknak a letöltése. Erre is van lehetőség korlátlan mennyiségben és szintén kategóriákra bontva.

Adminisztráció

Események adminisztrálása

Esemény adatai

Szakkörök, rendszeres művelődési formák

Terembeosztás

Galéria

Dokumentumok

Archívum

Statisztikák

Törzsadatok

A legfontosabb az információ!

Kapcsolat

Keressen bátran!

+36 20 661 2061

info@tadasys.com

Facebook oldalunk